Posibilităţi de cazare:    
  Clic pe poză                  
apartman Apartamente:      

Apartamente spaţioase de 45 mp. cu bucătărie, băi cu cabine de duşi moderne şi camere de dormit la  manzarda fiecărui apartament.
Camerele de zi includ canapele rabatabile, fotolii, televizoare de 54 cm cu program satelit, telefoane, acces la internet  si se pot completa cu pat pliant.
Camerele largi (17 mp.) de dormit sunt înzestrate cu pat franţuzesc cu saltele ortopedice,  noptiere, comode cu oglinzi mari.

Apartament de lux:

l apartman

Oferim  apartamentul nostru luxos cu toate adaosurile de convenienţă  pentru musafirii nostri mai pretenţioşi, pentru ocazii speciale private sau întâlniri de afacere.
Sala de masă/conferinţă este dotată cu o masă de conferinţă pentru 12 persoane , televizor cu program satelit, acces la internet, telefon/fax.
În camera de zi  se află şemineul, o canapea rabatabilă, fotolii şi are acces la o terasă privată cu măsuţă şi fotolii.
Bucătăria cu toate ustensiile şi aparatele casnice este tot la dispoziţia musafirilor.
Adaosul real este o baie modernă cu jacuzzi.

 

 
etterem Restaurantul:

Sală pentru 50 de persoane. Servim atât platouri tradiţionale Transilvăneşti cât şi mâncăruri internaţionale.Un şemineu larg şi terasa acoperită creeză o atmosferă  specială a localului.

       
Curtea:
udvar  

Intrarea se face printr-o poartă de lemn care este o copie a unei porti cioplite în 1673. Originalul s-a aflat numai la 15 metri de locul acesteia şi astăzi se află în muzeul de Artă Populară din Budapesta. Curtea are secţie pavată pentru o capacitate de parcare a 6 autoturisme personale şi la cerere vă putem oferi loc de parcare şi in garaj închis.
Caleaşca sau în timp de iarnă  sanie trasă de cai, parcată în curte este tot la dispozitia oaspeţilor, dacă doresc o plimbare cu ele.  Curtea amenajată cu zonă verde, grătar acoperit- oricând la dispoziţia oaspeţilor, masă şi scaune de grădină, balansoar pentru copii, mică fântână arteziană şi altele, oferă o atmosferă idilica de ţară.

   
                   
       
      Pagina Principală | Posibilităţi de cazare | Rezervări | Împrejurimile | Programe, Evenimente | Galerie foto